Kollégáink

Király Anna

dento-maxillo-faciális radiológia, Cone Beam CT

 

  • Röntgenasszisztens 
Sok éves szakmai gyakorlattal rendelkezem. 25 éve egészségügyi magánvállalkozóként fejlesztésem eredményeként a legkorszerűbb helyi, panoráma és CT berendezésekkel dolgozunk. Nagyon fontos számomra, hogy jó minőségű felvételek készüljenek, a páciensnek fény derüljön problémájára, és az orvosok munkáját maximálisan segítsem.
 
 
 
 
 
 
 

Szondi Csaba

dento-maxillo-faciális radiológia, Cone Beam CT

 

  • Fogászati asszisztens, Vinçotte Akadémia, 2014
  • Sugárvédelmi továbbképzés, EM Csoport, 2014
Az élet úgy hozta, hogy a gépek lelkivilága után végre emberekkel foglalkozhatok. Hosszú informatikus előélet után kerültem az egészségügybe, de nyugodt szívvel kijelenthetem: jó döntés volt. Emberekről gondoskodni, embereknek segíteni nagyon hálás feladat. Az empátia, mások problémái iránti érzékenység mindig is értékrendem fontos része volt, de most már a hivatásom is az, hogy segítő kezet nyújthassak.
 
 
 
 

Valics Noémi

dento-maxillo-faciális radiológia

 

  • Fogászati asszisztens, Oktáv Szeged
Szeretek emberekkel foglalkozni, körülettük lenni, rajtuk segíteni. Elhivatottnak érzem magam, hogy az emberek arcára mosolyt csaljak, hiszen a mosoly az egyik legértékesebb és egyben legelőnyösebb ékszer amit bárki viselhet.
 
 
 
 
 
 
 

Farkas Dániel

Cone Beam CT

 

  • Sugárvédelmi továbbképzés, EM Csoport, 2015
Programtervező Informatikusként a számítógépes képi diagnosztika nem áll tőlem távol. A 3 dimenziós ConeBeam CT azonban egy teljesen új világot nyitott meg előttem, ráadásul sok dologban mutat újat a hagyományos, 2 dimenziós röntgenfelvételekkel szemben.