Időpontfoglalás

Időpontját itt, oldalunkon is lefoglalhatja, négy egyszerű lépésben. Csupán pár adatra lesz szükségünk, amelyek rajta vannak azon a kék kérőlapon, melyet orvosa adott Önnek hozzánk. Kérjük készítse elő.

  1. Válassza ki az alábbi pontok közül, milyen típusú röntgenre (röntgenekre) lesz szüksége és kattintson rá. A megjelenő leírás alatt a Tovább linkre klikkelve jelenik meg naptárunk egy új ablakban.
  2. A naptárban ki fogja tudni választani precízebben a kért vizsgálatot, majd
  3. az Önnek legmegfelelőbb napot és időpontot.
  4. Végül szükségünk lesz pár adatra és elérhetőségre, amit a foglalás végén adhat majd meg. Ha szeretnénk pontosítani a foglalásán, ezen fogjuk Önt keresni.

A naptárban, az egyes felvétel típusok mellett szereplő árak tájékoztató jellegűek. Több felvétel, vagy egyéb szolgáltatás kérése esetén változhatnak.

AMENNYIBEN ORVOSA ÖSSZETETTEBB FELVÉTELSOROZATOT KÉRT ÖNRŐL ÉS EZT NEM TALÁLJA A LENTI LISTÁBAN, KÉRJÜK HÍVJON MINKET EGYEDI ÁRAJÁNLATÉRT. ELÉRHETŐSÉGEINKET ITT TALÁLJA.

CSAK panoráma (OPT)

Az orvosa csak panoráma (Ortopantomogram, OPT) röntgent kért Önről. Ez egy áttekintő kép, melyen az összes fog látszódik, a teljes alsó és felső álkapocs, szinte az összes szájképlettel.

Erre van szükségem, TOVÁBB.

TMI felvétel

Állkapocsízületi felvétel. Ennél a felvételnél nem a fogakról, hanem az állkapocs ízületi képleteiről készül speciális röntgen, nyitott majd zárt szájjal.

Erre van szükségem, TOVÁBB.

CSAK helyi (periapikális) felvételek adott fogakról

A panoráma felvétel egy áttekintő képnek nevezhető ám vetülhetnek rajta a képletek, a helyi felvétel azonban egy kontaktfelvétel, amely részletgazdagon mutatja az adott fogat (fogakat).

Erre van szükségem, TOVÁBB.

Bitewing (BW, fogközi) felvételek

Egy speciális helyi felvételről van szó, amellyel a fogorvosa a fogak közti résekbe kap belátást.

Erre van szükségem, TOVÁBB.

Panoráma és teleröntgen (fogszabályozáshoz)

A panoráma (Ortopantomogram, OPT) röntgen egy áttekintő kép, melyen az összes fog látszódik, a teljes alsó és felső álkapocs, szinte az összes szájképlettel. A teleröntgennél pedig oldalról készül Önről felvétel, amely a harapását, a fogak egymást képest elfoglalt helyzetét mutatja. Ez két vizsgálatot jelent, ezért két naptárba is elő kell jegyeznie magát. Ha segítségre van szüksége, hívjon minket.

Panoráma röntgen készítéséhez TOVÁBB.

Teleröntgen készítéséhez TOVÁBB.

CSAK teleröntgen (fogszabályozáshoz)

A teleröntgennél oldalról készül Önről felvétel, amely a harapását, a fogak egymást képest elfoglalt helyzetét mutatja.

Erre van szükségem, TOVÁBB.

ConeBeam CT felvétel (3D)

A CT felvételek már egy magasabb szintet képviselnek. Három dimenziós modell készül Önről a röntgenképek alapján, melynek segítségével sokkal precízebb állapotfelmérést készíthetünk.

Mivel ez egy hosszabb vizsgálat, ezért kérjük, amennyiben CT-re van szüksége, hívjon minket időpontért.